Graceland Gjøvik kommer tilbake til Rådhusteateret!

31. august kl. 19.00 blir det mulig å høre Graceland Gjøvik i Rådhus-Teatret i Kongsvinger

Om to år på rad er starten på en tradisjon er ikke godt å si, men lørdag den 31.august kl:19.00 står nok en gang innlandets eneste kjeledressfrie Elvis tribute band, Graceland Gjøvik, på scenen i rådhusteateret i Kongsvinger. Det har gått gjetord etter sist gang Graceland Gjøvik hadde konsert i rådhusteateret og de strålende tilbakemeldingene bandet fikk etter den konserten lever fremdeles.

Bandet kan love minst like bra trøkk og musikalsk kvalitet som sist, og man skal heller ikke se bort fra at det også denne gangen kan dukke opp en aldri så liten overraskelse. Graceland Gjøvik har etter debuten i 2019 fått et meget godt rykte for både den musikalske tilnærmingen og kvaliteten på konsertene, men har også høstet lovord for den folkelige måten bandet leverer fra scenen på. Latteren og kommentarene sitter løst mellom låtene samtidig som Graceland Gjøvik har en egen evne til å kommunisere både spilleglede og samspill med trøkk, noe som får den mest stivbeinte publikummer til å ville svinge dansefoten.

Her blir det Elvis for hver eneste dollar, og Graceland Gjøvik kan love at dette blir en solid helaften til ende, med et bredt utvalg av Elvis-låter, slik de opprinnelig ble fremført.

Hvis du ikke har noe forhold til verken Graceland Gjøvik eller Elvis, så er dette en ypperlig anledning til å stifte bekjentskap med et av Innlandets mest fremadstormende storband med høy musikalsk kvalitet og et show som får den mest introverte innlending til å trekke på smilebåndet i ren ekstase.

Bandet lover at publikum skal sitte igjen med en wow faktor og et positivt sommerminne samtidig som du støtter lokale arrangører og artister.

Med billettpriser i verdensklasse, god plass, gode seter og et band i storform, så ligger forholdene til rette for en perfekt lørdagskveld i musikken og Elvis sitt tegn. Bli med å fyll opp rådhusteateret denne kvelden.

Billetter kan du kjøpe her: https://www.radhusteatret.no/kulturprogram/KUL20231183

2024 08 All shook up Kongsvinger