Dette blir en dobbeltkonsert du ikke vil gå glipp av, og med to lokale tribute-band som de siste årene virkelig har satt farge på det lokale musikkliv.

Graceland Gjøvik har gjort seg bemerket med publikumsrekord og en bejublet Elvis-konsert under fjorårets «Toner fra tunet» og spilte for utsolgt friscene så sent som 29.februar. Bandet har på kort tid opparbeidet seg et godt musikalsk rykte, med et bevisst fravær av utsmykkede kjeledresser. For å skape assosiasjoner til kongen selv, har bandet spesialisert seg på et musikalsk utrykk som ligger nært oppunder originalen, med spesialbestilte arrangementer fra USA.

Harry Hoovers, har som det eneste Vazelina tribute-bandet i Norge, opparbeidet seg en imponerende CV siden oppstarten i 2011. De varmet opp for selveste Eldar Vågan og Robert Gordon høsten 14, og ikke minst gjort seg bemerket på festivaler, fester og andre anledninger der det er naturlig å spille på Vazelinas kjente og kjære tolkninger, alt med et glimt i øyet. Bandet spilte også på Nachspielet etter avskjedskonserten til Vazelina i Fjellhallen tidligere i år.

Her blir det gammalrock, rockabilly, Vazelina og Elvis. En solid helaften til ende!

Det blir et rikelig utvalg av de låtene Vazelina har gjort fra Elvis-katalogen, samt et like bredt utvalg av Elvis-låter, slik de opprinnelig ble fremført.

Alt pakket inn i en atmosfære av biler og tidsriktige omgivelser.

Denne kvelden er gull for de som liker å ta seg en svingom og som setter pris på en god gammaldags fest, med god musikk og show av ypperste klasse.