Legenden ELVIS, Kjæm Hem’att Tæl Jul

Lørdag 4. desember 2021

Konserten «Legenden ELVIS, Kjæm Hem’att Tæl Jul» presenteres pent innpakket av Graceland Gjøvik, og med ett musikalsk utrykk som garantert vil gi deg både julestemning, ståpels og assosiasjoner til kongen selv. Og da snakker vi ikke om Santa Claus, men om Kongen av rock, Elvis Presley. Elvis elsket julen, noe hans julekatalog bærer preg av.

Her kommer det både kjente og ukjente musikalske perler på rekke og rad, der Graceland Gjøvik strekker seg langt for å gjenskape den musikalske atmosfæren som ble skapt rundt julehøytiden langs Mississippi på 60 og 70 tallet. I et mylder av julekonserter, med både kjente og kjære artister fra både fjern og nær og velge blant, så er dette en konsert du ikke finner andre steder. Konserten spilles bare denne ene kvelden, så her har du en unik mulighet til en konsertopplevelse du nesten kan være alene om. Graceland Gjøvik garanterer deg full valuta for inngangsbilletten.

Fra fjorårets anmeldelse av julekonserten til Graceland Gjøvik i Østre Toten kulturhus, kan vi blant annet lese følgende: «I dag fikk vi virkelig et dryss av julestemning på kulturhuset. Graceland Gjøvik gjestet huset. Et fantastisk 12 manns ensemble, med Morten Arnesen i spissen, ga oss en konsertopplevelse som ga oss både gåsehud og bakoversveis, og kanskje en liten juletåre i øyekroken. En tilnærmet fullsatt sal med korona-avstand, var i hvertfall storfornøyde.

Vi takker ensemblet og publikum for en hyggelig kveld, og ser dere gjerne igjen ved en senere anledning»