Toner fra Tunet – med Graceland Gjøvik

Lørdag 19. august 2023 kl. 14:00–15:00

Velkommen til gratis konsert på Gjøvik gård!

Det sies at alle gode ting er tre, men om det stemmer må være opp til publikum å avgjøre. Uansett så vil Graceland Gjøvik gjeste «Toner fra Tunet» for tredje gang den 19. august. Musikalsk er Graceland Gjøvik helt på høyde med det aller beste Innlandet har å by på, og vil i løpet av en drøy time på tunet presentere et bredt spekter av låter med trøkk. Graceland Gjøvik kan også i år love storbandlåter hentet fra flere artister, men hovedfokuset er det som har gjort bandet kjent, Elvislåter.

Å samle bortimot 900 stk på tunet i 2022 kan vel ikke sies å være annet en en stor suksess, en suksess Graceland Gjøvik håper å gjenta i 2023. Møt opp på tunet 19.august, gjerne tidlig og med egen stol, for her blir det både trøkk og trangt.

«Toner fra Tunet» er populære gratiskonserter som arrangeres hver lørdag kl 14.00 gjennom hele skoleferien. Konsertene varer en times tid, men det skjer mye mer på tunet. Drengestua serverer hjemmebakst og lunsjretter. Norma, en ny og spennende sommerbutikk med lokalmat, keramikk og interiørvarer holder åpent, og det er omvisning for alle som vil titte inn i hovedhuset kl 12.

Kribler det i beina for de minste, kan lekeplassen «Frukthagen» som ligger bak Drengestua anbefales.
Velkommen til sommerhygge på Gjøvik gård:

Her er noen smakebiter fra konserten i 2022